W pinolu mamy impreze zamknieta dopoki bedzie dopisywac frekwencja, caly czas selekcja na wejsciu
tak jak pisałem z pinokiem miałem dość duzo do czynienia "od kuchni" i nie chciało mi się wierzyć w to co piszesz. sprawdziłem temat - za stroną pinokia:
http://www.pinokio.ps.pl/...rezy&id_imp=291
Cytat:
Kochani już w czwartek 11 lutego Pinokio zaprasza wszystkich szalonych i tych mniej także na super wypaśną wiejską imprezę na której każdy, który odważy się kupić u nas 0,5l Wódeczki, dostanie jedyny i niepowtarzalny Pinokiowy chleb ze smalcem!!! A ponadto tego wieczoru niesamowite konkursy, mnóstwo zabawy i jeszcze więcej muzyki J Więc kochani na bryczki w konie zaprzęgnijcie i przybądźcie punkt 21.00!!!
niestety o imprezie studenckiej pamu nie ma ani słowa tak jak o waszym bractwie. Standardowa czwartkowa impreza dla wszystkich. nawet mają swój plakat:
skoro nie mieliscie pomysłu i przygotowania to naprawdę nie warto było robić zamieszania bo skoro teraz bedą dwie imprezy (z czego obie półpuste) to wielu studentów nie pójdzie na żadną i przez to całe środowisko studenckie straci...Czyli wlasciwie robicie antyimprezę wymierzoną w medic???zrobiliście sparodiowany antyplakat...ustaliliscie tą sama datę...robicie czarną propagandę?tylko co to ma pozytywnego na celu..?wiem że ostatnio było więcej medic party ale uwierzcie mi nie warto złośliwie torpedowac tych imprez one też mają swój pozytywny klimat a wy gdybyscie przysiedli bez pośpiechu i emocji to moglibyscie zrobić coś naprawdę dobrego.
Pomysl byl w 100% nasz. Dekoracje sa nasze. To ogloszenie wyniklo z bledu menagera lokalu z tego co nam zostalo obiecane zostanie on poprawiony jak szybko bedzie to mozliwe.
Chcialem tez zdemontowac plotke co do robienia plakatu "na kolanie". Nie chce mi sie tu zaglebiac, ktory jest ladniejszy czy bardziej staranny bo na sztuce, grafice czy jak to nazwac znam sie jak swinia na gwiazdach i szczerze mowiac nie mnie to oceniac pozatym nie widze w tym celu. Warto zauwazyc jedna rzecz... Do naszego plakatu zrobilismy sesje fotograficzna, ktora zreszta byla organizowana 3 razy. I Medic`owe i KMAA plakaty maja swoj osobny trend. Medic to sexi pielegniarki i przykoksowani lekarze (co wyjatkowo popieram) a na naszych plakatach od sluzszego czasu pojawiamy sie my sami. Doszukiwanie sie plagaitu w naszych plakatach jest sporym naduzyciem, propaganda i wrecz pomowieniem.
Co do "antyimprezy". W poprzednim watku na ktory niestety nie udalo mi sie odpowiedziec bo zostal zamkniety zostala poruszana sprawa kto kogo prosil o smsa kto nie i kto go wyslal. W sumie to nie jest wazne. Ale niewazne z jakimi intencjami czy informacyjnymi czy jako pytanie czy odpowiedz Michal S. wyslal smsa z data naszej imprezy do organizatora Medica to chyba dosc logiczne ze z naszej strony byla to chec zapowiedzenia i nie pakowania sie w te same terminy. LOGICZNE!! I niezaprzeczalne. Malo tego... W zeszlym roku po naszej ostatniej imprezie ponoc! doszedlem do porozumienia z organizatorem imprez Medic Party... Co zreszta bylo jego pomyslem i propozycja!!! Ze bedziemy robic imprezy na przemian... Z zwiazku z tym ze my zrobilismy dwie pod rzad.. Medici mialy byc w 2009 dwoma ostatnimi rowniez pod rzad a KMAA zaczyna nowy semestr 2010 swoja impreza. Uwazalem ze sprawa jest dogadana... pomine klimat i tlo w jakim ta umowa zostala dogadana ale uwazam ze umowa jest umowa... To sprawa dosc honorowa i tyle. Zreszta najwazniejszym czynnikiem ponoc mial byc fakt aby ani Medic ani KMAA Party nie znudzilo sie studenta PAM i zeby nie bylo ich za duzo... Jak widac zawsze mozna odwrocic kota ogonem...
Wystarczy miec forum.
Peace!
_________________ Happy birthday to you,
Happy birthday dear ...
Jestes najwyrazniej czlowiekiem malej wiary. Menadzer Pinola juz jest zaznajomiony z problemem. Ktos z obslugi strony www wylecial przed szereg z info na stronie, bez wiedzy szefa :) Bedzie sprostowanie.
Mam nadzieje ze juz niedlugo, jak juz odswiezasz co 5min ich strone to mozesz dac nam znac, jak bedzie dalej cos nie tak. Buziaki :*
Tak na marginesie, my juz sobie wszystko wyjasnilismy z Piotrkiem (organizatorem Medic i adminem tej strony), doszlismy do wniosku ze to po prostu zbieznosc terminow i nie ma w tym zlosliwosci z niczyjej strony, to po co dalej podsycasz temat i mnozysz jakies dziwne oskarzenia i insynuuacje? My na pewno nie mamy jakichs negatywnych zapedow do walenia w bola i oszukiwania ludzi, wiec daj juz spokoj i przygotuj sie nalezycie do speedrandki albo na kielbatrona i ogora. Oby co impreze byl taki wybor.
Dziekuje bardzo za zwrocenie uwagi na ten fakt. Informatyk Pinokia umiescil ta informacje bez porozumienia z managerem oraz ogranizatorami. Informacja na glownej stronie Pinokia juz jest zmieniona. Jak widac wszystko bylo dograne wczesniej. Daje tego samego linka co wklejony zostal wczesniej:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum